2016 m. rugpjūčio 23 d., antradienis

Apie žmones.

Reikia prisiminti, kad negalima pamiršti. Todėl užrašysiu.
Rašyti istorijų nereikia. Užtenka ir užuominų.

Apie vasaros žmones.
Dirbant prie baro, norom arba nenorom susipažįsti su daugybe skirtingo plauko žmonių. Dauguma vienadieniai, tačiau kartais tokie ryškūs, kad rodos, niekada nebeišmesi iš atminties. Gali būti, kad dalis jų žavesio yra tas paslaptingumas, kuomet žmogaus dar visai nepažįsti. Tačiau užburti su keletu žodžiu - čia jau yra talentas.

Tik užuominos. Tikiuosi, kada nors atsivertus šiuos skaitalus, prisiminsiu visus tuos keistuolius.

#Baikeristas,"Niduso" šefas be proto prarūkytu balsu, kas antras žodis anglų kalba, tad beveik nieko nesuprantu, bet be proto juokinga. Be proto heitinantis varškėtukus ir visa, kas aplinkui. Pakonsultavo dėl mocų, suteikdamas drambliuko svajonių. Dėkinga.

#Simas - spritz žvaigždė. Vyriškis, per dieną išgeriantis 20 špricų ir pardavinėjantis butus Amerikoj. Su kepuraite su snapeliu, mėlynu nunešiotu džemperiu ir kažkodėl man primenančiu jūreivio veidu. Leidžia dienas Nidoje šiaip.

#Blondinas vyriškis, ne kartą siūlęs prisidėti prie chopperio taupymo. Visi savi.

#Turkas, nevalgantis saldumynų, parodęs saulės pasveikinimą, parlydėjęs iki namų su viskio buteliu ir tomis bullshit temomis apie gyvenimą ir jo tikslus. Greitai pradėsiu baidytis užsieniečių. Dėl jų perdėto nuoširdumo, niekada nesupranti, ar jie nuoširdūs.

#Regatininkai, vaišinę romu su pasakojimais apie buriavimą ir jūrą. Auksiniai berniukai ir labai graži kažkurio vieno šypsena.

#Senis metalistas, užkalbinęs prie Maximos kasos ir pamenantis mane iš Fakso.

#Draugų draugas, visiškai pasinešęs ant Nicko Cave. Beprotiškas melomanas, visą dieną junginėjęs dainas, kurias privalau žinoti. Myliu, nes parodė "Nepaprasti Tučkaus ir jo viršininko nuotykiai".

#Ledų mergaitė, išprotėjusi dėl kelionių ir papasakojusi apie Afriką. Dar truputį priminė mane. Visiškas išsiblaškymas.

4:29

Trūkčioja akis, tad šiam rytui tiek. Neparašiau nė pusės, ką norėjau. Velniop. Bus kada nors kitą kartą.

2 komentarai:

ausrine rašė...

gražu, labai gražu. man patinka tokios nuotrupos, kurias iki galo suprasti gali tik pats, bet jos vis tiek turi kažkokią nuotaiką ir jausmą, priimtinus kitiems. rašyk dažniau!

Gertrūda rašė...

O, ačiū tau labai! Truputį keista, bet labai džiugu žinoti, kad kažkas vis dėlto čia karts nuo karto užsuka..